KONTAKT | BOOK ONLINE | ENGROS | SHOP |

 

 

CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonenDet er ikke nok at tænke hårhår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: "Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet."

Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte:
charlotte@houseofwaldorf.dk
 

 

 

STINE


Stine er vores farveekspert og uddannet Nioxinteknikker. Stine kan klippe i fint hår så det syntes tykkere og mere fyldigt og står klar med råd og vejledning til skræddersyede hårløsninger.

Stine er habil med sin saks og Frederiksbergs mange damer er vilde med hendes smukke page-fortolkninger. Det er også Stine der står klar når unge pigebands skal have de absolut mest trendy looks og Stine er naturligvis også med backstage med børste og hårnåle under Copenhagens Fashion Week og Elle Style Award.

 

 

SØREN
 

Søren er barber – han klipper som en drøm og er
eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed.
 
Når du kommer ind i barbersalonen, mødes du at hyggelig snak, latter og gode samtaler, du bidrager selv, men det er sandelig også Sørens fortjeneste, når han med sin finurlige humor og skæve indfald får stemningen til at føles hyggelig
og fri.

 

 

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de smukkeste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have en smuk opsætning til bryllup eller en festlig aften i byen.
I det daglige er det Jeanette, der er vores ansvarlige når det
gælder extensions. Det er også Jeanette der står for påsyning af flet-extensions, og hun er så dygtig, at hun tilmed underviser andre frisører i teknikken. Du kan derfor trygt komme til Jeanette, hvis du overvejer at få påsat længere eller mere hår.
Jeanette er ved at lægge sidste hånd på sin svendeprøve og vi har store forventninger til hende. Vi glæder os til at hun fortsætter i teamet på Frederiksberg.

 

 

 

LINE
Line er både makeupartist og frisør og så har hun speciale i parykker. Line har tidligere arbejdet med X-factor, Melodi Grandprix og klip og sminke af TV værter.

Efter 16 år hos DR, har Line fået lyst til forandring og et arbejde med parykker, hos os, giver bedre mening.
Vi er super glade for at være så heldige
at have Line med på holdet.

 

 

SARA

Sara er en fantastisk frisør. Du vil opleve en dedikeret håndværker, der vil drage dig med ind i frisørens matematiske og kemiske univers af  klippeteknik, farvning , plejeprodukter og toninger.

Sara har i mange år arbejdet hos Stender, men hun har også været i en rigtig herresalon et par år og hun ved alt om hvad der rykker, når det gælder trendy herrehår og skæg fitting. Sara er ren fornøjelse at blive behandlet af.

CHRISTOFFER 

Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Christoffer er fisørelev hos os


SABRINA

Sabrina er trods sit yndige, pigede ydre en gammel rotte i frisørfaget. Sabrina er uddannet hos Stender hvor hun har været i mange år. Vi er lykkelige over at ha fået hende med i vores team,  hvor hun tilfører teamet endnu mere smil og latter. Sabrina har ansvaret for vores mange herrekunder, der får forskellige hårløsninger og hun er naturligvis også klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder klipninger og farvninger.

 

 

ERMIN
 

Vi er stolte af at ha fået endnu en barber i salonen.
 
Nobel fremtoning og lækker stemmeklang – vi er meget glade for at byde Ermin velkommen på Frederiksberg. Det er en stjernefrisør vi har fået i teamet.  De seneste 4 år har Ermin arbejdet i Hellerup, hvor han også har været en del af et dreamteam af unge frisører– Young Intercoiffure. Nu er Ermin imidlertid klar til  det store spring -  som rigtig Barber, der servicerer rigtige mænd med kniv og kost. Glæd jer til at lægge hår og skæg i Ermin kyndige hænder – han er dygtig!

 

 



DIANA
 

Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver. En del af Dianas dag bruges til at påsætte extensions og hun mestrer alle påsætningsteknikker. 
 
Hvis du har problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker, hvilket betyder at hun både kan behandle og undervise i Nioxin. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.  Bestil en gratis konsultation.

 

 

ANNETTE

Anette er en passioneret frisør og hendes positive
energi smitter af i hele salonen.
 

i hele 36 år har Anette arbejdet med hår, udover at ha’ haft egen salon, har hun også afholdt internationale shows, udgivet undervisningsmateriale til brancen og undervist andre frisører.

Anette har fokus på kvalitet og hun leverer
gode resultater med et smil på læben. 

 

 

 

 ANDREAS

Skæg er Andreas ekspertise og han er rigtig god til at se på i et ansigts form og et skægt muligheder.Andreas er egentlig anlægsgartner men brænder så meget for hele Barber-ånden, at han har lagt sit tidligere liv på hylden for at bliver Barber. 



DIDDE

Didde fra Urban Organizer er stilsikker og benhård når det gælder vores IT løsningerdet er Didde der står for vores nyhedsbreve og hjælper os med Facebook, Instagram og hjemmesider. Didde er hos os hver onsdag og der er ganske utroligt hvad den dame får fra hånden.

Har du gode ideer eller indlæg og kommentarer, du gerne vil dele med andre, så må du meget gerne skrive til os, så vi kan få det videreformidlet.

 

 

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

 

 

 

ANSØGNINGER
Kunne du tænke dig at være med i teamet? Drømmer du om at lære nyt inden for vores fag? Måske at arbejde med hårpåsætnig eller parykker? Måske vil du gerne arbejde som barber? Skriv til os, vil vil meget gerne høre fra dig. Send en ansøgning til charlotte@houseofwaldorf.dk