KONTAKT | BOOK ONLINE | ENGROS | SHOP | |

 

 

CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonenDet er ikke nok at tænke hårhår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: "Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet."

Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte:
charlotte@houseofwaldorf.dk
 

 

 

 

STINE
Stine Har trods sin petit statur lang erfaring med frisørfaget. Vi var heldige at hende til Frederiksberg efter mangeårig ansættelse i Faxe. Stine er vores farveteknikker og hun er specialist i Nioxin, hvor hun både kan vejlede i behandlin og produktbrug og kan hun særlige klippe og farveteknikker håret synes tykkere og mere fyldigt.

Stine er habil med sin saks og Frederiksbergs mange damer er vilde med hendes smukke page-fortolkninger. Det er også Stine der står klar når unge pigebands skal have de absolut mest trendy looks og Stine er naturligvis også med backstage med børste og hårnåle under Copenhagens Fashion Week og Elle Style Award.

 

 

RASMUS
Rasmus er vores Mr Cutting Club. Han har gennem det sidste
år klippet og barberet et væld af mænd og drenge i alle aldre.

Rasmus kommer fra Silkeborg og hans jærve jyske, altid glade fremtoning kan enhver københavner til at slappe af og lægge nakken tilbage i barberstolen. Rasmus er voksen elev hos os og den kommende til skal han til at træne noget mere damehår - der bliver
ikke et øje tørt.

 

 

JEANETTE
Jeanette er voksenelev. Jeanette har endvidere ansvaret for vores flet-ekstensions. Jeanette er yderst perfektionistisk og  hun vores ansvarlige og absolut mest kompetente, når det gælder påsyede flet extensions. Jeanette er uddannet indenfor markedsføring, men vi er heldige, at hun også gerne vil være frisør. Glæd dig til at møde Jeanette og tøv ikke med at lade hende trylle med farver og hår.

 

 

 

JIMMY
Jimmy ligner en cirkusdirektør med et fantastisk overskæg.
Han tryller med sin saks og sin kniv mænd og drenge gladelig står ikø for at komme under hans kyndige og altid super opmærksomme behandling. Glæd dig til en tur i stolen hos Jimmy, det er en oplevelse af de rigtig gode.

 

 

SARA
Sara er en fantastisk frisør. Du vil opleve en dedikeret håndværker, der vil drage dig med ind i frisørens matematiske og kemiske univers af  klippeteknik, farvning , plejeprodukter og toninger.

Sara har i mange år arbejdet hos Stender, men hun har også været i en rigtig herresalon et par år og hun ved alt om hvad der rykker, når det gælder trendy herrehår og skæg fitting. Sara er ren fornøjelse at blive behandlet af.

CHRISTOFFER 

Christoffer er netop begyndt som frisørelev hos os. Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møde dig, når du kommer hos Christoffer. Men ydre går det ikke alene, til september drager Christoffer af, for at den helt store oplæring i herrehår. Når han er tilbage, glæder vi os til at vise jer, hvad han kan med en saks.

Det kribler for at komme i gang med at klippe og farve, men lige nu er der fokus skægtrimning og barbering i Mens Cutting Club.


SABRINA
Sabrina er trods sit yndige, pigede ydre en gammel rotte i frisørfaget. Sabrina er uddannet hos Stender hvor hun har været i mange år. Vi er lykkelige over at ha fået hende med i vores team,  hvor hun tilfører teamet endnu mere smil og latter. Sabrina har ansvaret for vores mange herrekunder, der får forskellige hårløsninger og hun er naturligvis også klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder klipninger og farvninger.

 

 

JOANNA

Joanna er en smilende og  yderst kompetent hairstylist med speciale inden for hair extensions. Med sin ”nørdede” tilgang til faget og hele
25 års erfaring har Joanna svar alt når det gælder hårkvaliteter og påsætningsteknikker.Du kan føle dig tryg i hænderne Joanna og du ka være sikker at hun altid har fokus at lave hårløsninger der IKKE ødelægger dit eget hår.

Joanna kan træffes i vores Roskilde afdeling hver torsdag og fredag kl.11-18 og Frederiksberg efter aftale

 

 DIDDE
Didde fra Urban Organizer er stilsikker og benhård når det gælder vores IT løsningerdet er Didde der står for vores nyhedsbreve og hjælper os med Facebook, Instagram og hjemmesider. Didde er hos os hver onsdag og der er ganske utroligt hvad den dame får fra hånden.

Har du gode ideer eller indlæg og kommentarer, du gerne vil dele med andre, du meget gerne skrive til os, vi kan det videreformidlet.

 

 

HENRIETTE
Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

 

 

 

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, send en ansøgning til
charlotte@houseofwaldorf.dk