KONTAKT | BOOK ONLINE | ENGROS | SHOP |

 

 

CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonenDet er ikke nok at tænke hårhår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: "Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet."

Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte:
charlotte@houseofwaldorf.dk
 

 

 

STINE


Stine er vores farveekspert og uddannet Nioxinteknikker. Stine kan klippe i fint hår så det syntes tykkere og mere fyldigt og står klar med råd og vejledning til skræddersyede hårløsninger.

Stine er habil med sin saks og Frederiksbergs mange damer er vilde med hendes smukke page-fortolkninger. Det er også Stine der står klar når unge pigebands skal have de absolut mest trendy looks og Stine er naturligvis også med backstage med børste og hårnåle under Copenhagens Fashion Week og Elle Style Award.

 

 

SØREN

Søren er vores Mr Cutting Club. 
Meget mere lækkert info kommer…

 

 

JEANETTE

Jeanette er voksenelev. Jeanette har endvidere ansvaret for vores flet-ekstensions. Jeanette er yderst perfektionistisk og  hun vores ansvarlige og absolut mest kompetente, når det gælder påsyede flet extensions. Jeanette er uddannet indenfor markedsføring, men vi er heldige, at hun også gerne vil være frisør. Glæd dig til at møde Jeanette og tøv ikke med at lade hende trylle med farver og hår.

 

 

 

LINE
Line er både makeupartist og frisør og så har hun speciale i parykker. Line har tidligere arbejdet med X-factor, Melodi Grandprix og klip og sminke af TV værter.

Efter 16 år hos DR, har Line fået lyst til forandring og et arbejde med parykker, hos os, giver bedre mening.
Vi er super glade for at være så heldige
at have Linemed på holdet.

 

 

SARA

Sara er en fantastisk frisør. Du vil opleve en dedikeret håndværker, der vil drage dig med ind i frisørens matematiske og kemiske univers af  klippeteknik, farvning , plejeprodukter og toninger.

Sara har i mange år arbejdet hos Stender, men hun har også været i en rigtig herresalon et par år og hun ved alt om hvad der rykker, når det gælder trendy herrehår og skæg fitting. Sara er ren fornøjelse at blive behandlet af.

CHRISTOFFER 

Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Christoffer er fisørelev hos os


SABRINA

Sabrina er trods sit yndige, pigede ydre en gammel rotte i frisørfaget. Sabrina er uddannet hos Stender hvor hun har været i mange år. Vi er lykkelige over at ha fået hende med i vores team,  hvor hun tilfører teamet endnu mere smil og latter. Sabrina har ansvaret for vores mange herrekunder, der får forskellige hårløsninger og hun er naturligvis også klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder klipninger og farvninger.

 

 

MILLE

Mille er vores nye elev, som vi glæder os til at lære alt hvad vi kan inden for det komplekse frisør fag.

 

 DIANA

Diana er en meget erfaren frisør, der selv har haft egen salon. Diana er kreativ og detaljeorienteret  i sit arbejde og er hun tilmed skøn at se . Nu er vi heldige at hende lokket til Roskilde, men med hjemlig adresse i Stenløse, var hun nem at overtale. Diana har selv 2 børn, der er ingen tvivl om at vores mange børnekunder, fortsat, vil fantastik service.

 

 

 

ANNETTE
Mere info kommer...

 

 

 

 

 DIDDE

Didde fra Urban Organizer er stilsikker og benhård når det gælder vores IT løsningerdet er Didde der står for vores nyhedsbreve og hjælper os med Facebook, Instagram og hjemmesider. Didde er hos os hver onsdag og der er ganske utroligt hvad den dame får fra hånden.

Har du gode ideer eller indlæg og kommentarer, du gerne vil dele med andre, så må du meget gerne skrive til os, så vi kan få det videreformidlet.

 

 

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

 

 

 

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til
charlotte@houseofwaldorf.dk